torsdag 23 juli 2009

Påfyllnad till Hönshuset!



Sytt mössor är vad jag har pysslat med när jag haft tid över denna vecka:-) Har ju i ett tidigare inlägg berättat att jag säljer mina mössor i Hönshuset i sågmyra. När jag var och hälsade på för ett par veckor sedan så fanns det nästan inga kvar! så det var bara att sätta igång att trycka och sy fler, men det är ju bara roligt! Och nu är dom klara och kommer levereras nästa vecka när vi åker upp till Dalarna, lagom till Classic car week:-)

Om ni är intresserade av allt annat fint som finnas i Hönshuset så kan ni kika in här.

måndag 20 juli 2009

Döskallar och dalahäst..


..kanske inte är den vanligaste kombon;-)


En body i döskalle tyg och med svart dalahäst applikation och med röda kantband sydde jag klart idag. Annars är det främst mösstillverkning som står på mitt schema nu, det behövs påfyllnad till hönshuset:-)

söndag 12 juli 2009

Dalahäst linne


Här är ett linne med en applikation av en dalahäst som jag sydde färdigt till lilla E idag.

Får vi verkligen hoppas på sol snart! är i Dalarna nu och det har bara vräkt ner regn sedan vi kom hit.. men då blir ju motivationen att sitta inne och sy desto större i alla fall, man måste vara positiv:-)

måndag 6 juli 2009

Randigt linne i glada färger




Nu har jag fått ordning på min symaskin, det var inte så svårt när jag väl tog tag i den..har dragit mig lite för jag var rädd att de skulle vara nåt stort fel, men det var det inte som tur va:-)


Idag har jag sytt ett linne i glada färger (dalafärger om man vill):-) Det jag älskar med kurbits, dalahästar och folkdräkt är just att det är så härliga och glada färger, perfekt inspiration till barnkläder.
Mönstret har jag gjort med hjälp av ett linne som lilla E har och använder mycket. Får se om det passar när lilla E vaknar.
Underbart med symaskin igen!!